+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel HAPPY STAR Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 19 recenzí

  • Personál

    86%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    91%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
Seřadit od:
Zobrazit:

Petr

dospělý pár, 14.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena Wicerzyková

jednotlivec, 24.11.2016

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
90 %
  • S pobytem a službami jsme byly spokojené, personál, až na jednu paní skvělý! Velmi milá p.masérka a kosmetička, a slečna recepční při příjezdu také. Jídlo, víno- vynikající!

  • Nelíbilo se mi chování paní recepční, která mi tvrdila, že máme doplácet pobyt, přesto, že jsme měly pobyt uhrazený celý. Asi absolvovala kurz asertivity, protože neustále opakovala to stejné, s hodně arogantním přízvukem. Bylo toho víc, byla neuvěřitelně protivná. Jinak úžasný pobyt nám takhle ke konci velmi znepříjemnila.

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

ostatní, 15.9.2016

Jihočeský kraj

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Velká ochota personálu ve wellness centru. Bohaté snídaně, čistý útulný pokoj. Bazén a vířivka perfektní.

  • Nedotatečný servis v restauraci. Při snídaních chyběly opakovaně talíře. Servírka i číšník ačkoliv velmi ochotní, se pohybovali velmi málo na place. Dlouhé prodlevy, když jste chtěli něco přiobjednat nebo zaplatit.

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 10.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Dobré jídlo.

  • Ráno hluk ze silnice.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Luboš Šoukal

dospělý pár, 3.5.2016

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Vyřešení problému na Wellnes vířivce. Po konzultaci se SPA.cz .Pan Šipoše vyřešil a spokojenost. Přístup zaměstnanců HEPPY STAR se zlepšil o 50 procent. Další Wellnes pobyt opět s vámi a s doporučením od příjemné a vstřícné paní Blažkové se kterou je příjemné jednání. Moc ji chválím a děkuji za ochotu.

  • Problém na Wellnes vířivka.

Personál
6
Služby
5
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Stanislav

skupina přátel, 15.2.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Otto Pípla

skupina přátel, 14.2.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Děkujeme za pohodový pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Iveta Jechová

rodina s malými dětmi, 28.7.2015

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 20.7.2015

Jihočeský kraj

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Rudolf Zezula

mladý pár, 15.12.2014

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Profesionální personál Krásné prostředí a dobrá atmosféra Kvalita jídla

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Oldřich Müller

rodina se staršími dětmi, 23.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • recepce-perfektní úklid -perfektní vybavení hotelu - perfektní wellnes-perfektní

  • restaurace jídlo-průměr obsluha-slabší průměr půjčovna kol-vysoká cena ke kvalitě kol kurty-mohly by být v ceně vinárna - k čemu,když bylo celý týden zavřeno přistýlka - nevhodné umístění,pokojová dispozice nevyhovuje pro přistýlku

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7
Hotel HAPPY STAR odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, je pro nás důležité. S pozdravem Herzig

Anonym

skupina přátel, 2.8.2014

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andrea Opálková

skupina přátel, 26.5.2014

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Líbilo se mi složení balíčku Dámská jízda, již jsme si užily. Rovněž pokoje byly čisté, upravené. Prostorné parkoviště, nádherné okolí. Příjmený byl i pobyt ve wellness centru (bazén, výřivka, sauna). nejvíce nás okouzlilo prostředí hotelu. Na jídle jsme si rovněž pochutnaly.

  • Za jednu z nevýhod hotelu považujeme řešení přistýlky, tvrdé matrace na posteli a bohužel i přístup personálu restaurace, jež se nám druhý večer příliš nevěnoval, čekaly jsme dlouho na obsluhu, a to jak na objednávku, tak i na donášku (a nebyly jsme sami).

Personál
5
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jana Sobotová

jednotlivec, 8.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Strava výborná(výborné domácí moučníky) Ubytování ve vkusně zařízených pokojích wellnes centrum pěkné,personál příjemný

  • nemám nic co by se mi nelíbilo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel HAPPY STAR odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení. Těšíme se na Vaši další návštěvu. S pozdravem Herzig

Kateřina Brabcová

rodina se staršími dětmi, 19.9.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jana Šišková

dospělý pár, 28.9.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 15.8.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Hotel HappyStar je velmi příjemný hotel. Personál, kuchyň i pokoje jsou na velmi slušné úrovni. Snad jediná výtka - bude-li vám nabídnut pokoj v suterénu, raději odmítněte. Jedná se sice o plnohodnotný pokoj (co se týká vybavení), ale je to pokoj umístěný ve sklepě, bez okna, tudíž téměř bez přístupu vzduchu, zato v přímém sousedství s kulečníkovou hernou, kde se bohužel kouří. Přesto velmi rádi služeb tohoto hotelu opět využijeme, bude-li volný jiný pokoj :-)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Irena Rajská

dospělý pár, 31.7.2009

Krnov, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • velká spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.