+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel HAPPY STAR Bewertungen

Hotelbewertung

88%
Sehr gut

by 19 reviews

  • Personal

    86%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    91%
  • Preis-leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Sortieren nach:
Show:

Petr

Älteres Paar, 14.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 10.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena Wicerzyková

Einzelreisende, 24.11.2016

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • S pobytem a službami jsme byly spokojené, personál, až na jednu paní skvělý! Velmi milá p.masérka a kosmetička, a slečna recepční při příjezdu také. Jídlo, víno- vynikající!

  • Nelíbilo se mi chování paní recepční, která mi tvrdila, že máme doplácet pobyt, přesto, že jsme měly pobyt uhrazený celý. Asi absolvovala kurz asertivity, protože neustále opakovala to stejné, s hodně arogantním přízvukem. Bylo toho víc, byla neuvěřitelně protivná. Jinak úžasný pobyt nám takhle ke konci velmi znepříjemnila.

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

andere Gruppe, 15.9.2016

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Velká ochota personálu ve wellness centru. Bohaté snídaně, čistý útulný pokoj. Bazén a vířivka perfektní.

  • Nedotatečný servis v restauraci. Při snídaních chyběly opakovaně talíře. Servírka i číšník ačkoliv velmi ochotní, se pohybovali velmi málo na place. Dlouhé prodlevy, když jste chtěli něco přiobjednat nebo zaplatit.

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 10.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Dobré jídlo.

  • Ráno hluk ze silnice.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Luboš Šoukal

Älteres Paar, 3.5.2016

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Vyřešení problému na Wellnes vířivce. Po konzultaci se SPA.cz .Pan Šipoše vyřešil a spokojenost. Přístup zaměstnanců HEPPY STAR se zlepšil o 50 procent. Další Wellnes pobyt opět s vámi a s doporučením od příjemné a vstřícné paní Blažkové se kterou je příjemné jednání. Moc ji chválím a děkuji za ochotu.

  • Problém na Wellnes vířivka.

Personál
6
Služby
5
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Stanislav

Gruppe von Freunden, 15.2.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Otto Pípla

Gruppe von Freunden, 14.2.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Děkujeme za pohodový pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Iveta Jechová

Familie mit kleinen Kindern, 28.7.2015

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 20.7.2015

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Rudolf Zezula

Junges Paar, 15.12.2014

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Profesionální personál Krásné prostředí a dobrá atmosféra Kvalita jídla

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Oldřich Müller

Familie mit Kindern, 23.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • recepce-perfektní úklid -perfektní vybavení hotelu - perfektní wellnes-perfektní

  • restaurace jídlo-průměr obsluha-slabší průměr půjčovna kol-vysoká cena ke kvalitě kol kurty-mohly by být v ceně vinárna - k čemu,když bylo celý týden zavřeno přistýlka - nevhodné umístění,pokojová dispozice nevyhovuje pro přistýlku

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7
Hotel HAPPY STAR replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, je pro nás důležité. S pozdravem Herzig

Anonymus

Gruppe von Freunden, 2.8.2014

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andrea Opálková

Gruppe von Freunden, 26.5.2014

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Líbilo se mi složení balíčku Dámská jízda, již jsme si užily. Rovněž pokoje byly čisté, upravené. Prostorné parkoviště, nádherné okolí. Příjmený byl i pobyt ve wellness centru (bazén, výřivka, sauna). nejvíce nás okouzlilo prostředí hotelu. Na jídle jsme si rovněž pochutnaly.

  • Za jednu z nevýhod hotelu považujeme řešení přistýlky, tvrdé matrace na posteli a bohužel i přístup personálu restaurace, jež se nám druhý večer příliš nevěnoval, čekaly jsme dlouho na obsluhu, a to jak na objednávku, tak i na donášku (a nebyly jsme sami).

Personál
5
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jana Sobotová

Einzelreisende, 8.10.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Strava výborná(výborné domácí moučníky) Ubytování ve vkusně zařízených pokojích wellnes centrum pěkné,personál příjemný

  • nemám nic co by se mi nelíbilo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel HAPPY STAR replied to this review.
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení. Těšíme se na Vaši další návštěvu. S pozdravem Herzig

Kateřina Brabcová

Familie mit Kindern, 19.9.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jana Šišková

Älteres Paar, 28.9.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 15.8.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Hotel HappyStar je velmi příjemný hotel. Personál, kuchyň i pokoje jsou na velmi slušné úrovni. Snad jediná výtka - bude-li vám nabídnut pokoj v suterénu, raději odmítněte. Jedná se sice o plnohodnotný pokoj (co se týká vybavení), ale je to pokoj umístěný ve sklepě, bez okna, tudíž téměř bez přístupu vzduchu, zato v přímém sousedství s kulečníkovou hernou, kde se bohužel kouří. Přesto velmi rádi služeb tohoto hotelu opět využijeme, bude-li volný jiný pokoj :-)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Irena Rajská

Älteres Paar, 31.7.2009

Krnov, ČR

  • Gesamtbewertung
100 %
  • velká spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.